Askeleet


1. Löydä emotionaalinen vapaus.

Ensimmäisellä askeleella opit valjastamaan esimerkiksi vihan, raivon, pelon ja epätoivon tunne-energian johonkin rakentavaan sen sijaan, että kohdistat sen itseesi tai muihin vahingollisella tavalla. Opit säätelemään myrskyäviä tunteitasi sen sijaan, jotta ne eivät saa sinua enää valtaansa.

2. Ota haltuun oma voimasi ja elämäsi.

Toisella askeleella tuomme päivänvaloon kaikki ne tavat, joilla olit suhteen aikana luopunut omasta voimastasi – esimerkiksi sulkemalla silmäsi selviltä varoitusmerkeiltä, jättämällä pyytämättä itsellesi tärkeitä asioita tai jopa ylisuorittamalla kaikenlaista, jotta saisit kumppanisi rakastamaan sinua. On aika tunnistaa kaikki ne tavat, joilla olet hylännyt itsesi suhteen hyväksi.

3. Pura vanhat kaavat ja korjaa sydämesi.

Tällä askeleella opit tunnistamaan itsestäsi ne uskomukset, jotka ovat sabotoineet ihmissuhteitasi aivan liian kauan. Alat ymmärtää, että elämä ei vain tapahdu sinulle sattumanvaraisesti, vaan sinulla on aktiivinen rooli asioiden kulkuun. Opit uusia taitoja parisuhteessa elämiseen ja voit varmistua, etteivät samat virheet toistu uudelleen.

4. Ryhdy rakkauden alkemistiksi.

Neljännellä askeleella huomaat olevasi pysäyttämätön luonnonvoima, jolla on edellytykset muuttaa suhteen aiempaa dynamiikkaa kunnioittavaksi ja arvostavaksi, oli se ollut millainen tahansa. Sitoudut rakentamaan hyvää elämää ja uutta eronjälkeistä tulevaisuutta.

5. Kirjoita uusi, onnellinen loppu.

Viidennellä askeleella päivitetään sanomattomat sopimukset ja vapautetaan velvollisuudet, jotka eivät enää sovi uuteen tilanteeseen. Vapautat itsesi ja entisen kumppanisi emotionaalisista vastuista toisianne kohtaan. Näin kaikki voivat mennä elämässään eteenpäin ja arvostaa sitä rakkautta, joka aikoinaan toi teidät yhteen.