KUKA OLEN

 

Olen Niina Kurkinen-Nyholm, ihmissuhdevalmentaja.

Olen Katherine Woodward Thomasin henkilökohtaisesti kouluttama ja sertifioitu Conscious Uncoupling™-valmentaja ja yrittäjä.

Olen myös eroamisen kokemusasiantuntija, joka on eronnut monella eri tapaa, useimmiten ilman tyylipisteitä. Kunnes löysin Conscious Uncoupling -ohjelman, joka vapautti minut kuluttavasta noidankehästä ja auttoi minua avaamaan silmäni todelliselle rakkaudelle.

Tarjoan yksilövalmennusta ja autan ihmisiä ymmärtämään, miksi he ajautuvat aina tietynlaiseen suhteeseen, jossa he eivät voi hyvin tai hukkaavat itsensä.

Autan myös prosessoimaan eron niin, että siitä aiheutuu mahdollisimman vähän tuhoa heille itselleen, entiselle kumppanilleen, mahdollisille lapsille ja muille läheisille. Näin eroprosessin jälkeen päällimmäiseksi jää kunnioitus ja arvostus.

Valmennus tapahtuu videopuhelun välityksellä.

Valmennustyöni ohella opiskelen psykologiaa ja teen vapaaehtoistyötä Naisten Linjalla. Valmennan suomeksi ja englanniksi.

 

 
 
"Hyvän eron tavoite on vapaus. Vapaus mennä elämässä eteenpäin vahvana ja terveenä. Luo hyvä elämä itsellesi ja niille, joista välität." Photo: © Camilla Armbrust 2018

"Hyvän eron tavoite on vapaus. Vapaus mennä elämässä eteenpäin vahvana ja terveenä. Luo hyvä elämä itsellesi ja niille, joista välität."
Photo: © Camilla Armbrust 2018

 
 
 

Ota yhteyttä maksutonta puolen tunnin
konsultaatiota varten.

niina(at)niinakurkinen.com

Tel: +358 44 245 3065