Eron hetkellä

 
 
DSC_4115.jpg
 
 

Eron hetkellä meillä on kaksi tietä, joista valita: ensimmäinen on heittää pyyhe kehään, käpertyä omaan koloon ja suojata sydän kivulta ikuisiksi ajoiksi. Tämä tuntuu luonnolliselta, sillä aivojemme rakenteen vuoksi lähisuhteen päättyminen laukaisee meissä primitiivisen stressireaktion. Ironista kyllä, stressireaktio tapahtuu samassa osassa aivoja, joka aktivoituu myös rakastuessamme. Tämä protestivaihe selittää sen, miksi meistä fiksuistakin ihmisistä tulee esiin käsittämättömiä raivopäitä silloin, kun tulemme jätetyiksi. Käyttäydymme silloin kuin kostonhimoiset villieläimet.

Voimme myös valita tien, joka vie tästä traagisesta kokemuksesta mahdollisuuteen kasvaa ihmisenä, viisauteen, aikuisuuteen, syvempään kapasiteettiin rakastaa ja olla rakastettu, vapauteen valita. Tien, joka ohjaa sinut kohti aitoa välittämistä ja auttaa rakentamaan syvää yhteyttä omaan itseesi.

Tien, joka palauttaa luottamuksen itseesi ja niihin ihmisiin, joiden kanssa päätät tulevaisuudessa jakaa aikasi (ja sänkysi). Tämä on myötätunnon tie.

Ainoa tapa lähteä myötätunnon tielle on tehdä valinta sekä sydämelläsi että mielelläsi, ja että lähdet matkaan päättäväisin askelin.

 
 
 

 
 

Kun varaat tapaamisajan kanssani,
saat myötätuntoisen huomioni, ammattitaitoni ja kokemukseni. Toivotan sinut tervetulleeksi tilaan, jossa saat olla oma itsesi, kaikkine tunteinesi. Löydämme tien pois ahdistuksesta ja pahasta olosta, ja tilalle kutsumme turvallisuuden tunteen, elämänilon ja aidon innostuksen.